Henriëtte Kamphorst

top-galibier-jet.jpgHenriëtte 

Mijn naam is Henriëtte Kamphorst, ben single en woon samen met mijn twee lieve honden in Nunspeet. Ik werk bij de Esso in Harderwijk en wielrennen is één van mijn grote hobby’s naast het mountainbiken en hardlopen in de winter.

Twee jaar geleden heb ik via een vriend gehoord van “een stel gekken” die voor het KWF kankerbestrijding zes keer met de fiets de Alpe d’Huez beklommen. Ik ken de Alpe en heb deze zelf ook al eens twee keer beklommen alleen niet op één dag. Dus wat die mensen gedaan hebben is dus echt een prestatie.

In mijn leven heb ik ook al een aantal mensen in mijn nabije omgeving die andere strijd zien leveren. De strijd tegen kanker en die deze strijd uiteindelijk verloren…….vreselijk…….Mijn Oma is heel jong gestorven aan de gevolgen van borstkanker. En op dit moment zit een goede vriendin van mij ook in de malle molen.En zo heeft een ieder wel in de familie- of vriendenkring te maken met -en de gevolgen van kanker.

Ik heb besloten om volgend jaar samen in een team genaamd “THE ONLY WAY IS UP” ook op de Alp d’Huez de strijd tegen de kanker te gaan voeren op de fiets.

Ook nog wel even leuk om te weten is, dat de Alpe d’Huez een lengte heeft van 14,3 km, die in 21 haarspeldbochten een hoogte overwint van 1100 m met een maximaal stijgingspercentage van 13%!!!!

Het zal voor mij de uitdaging van mijn leven worden, maar dat blijft een schijntje vergeleken bij diegene die knokken om kanker te overleven, overleeft hebben of de strijd helaas hebben verloren………………….

Ik ga ervoor en u……..???????????? ‘

Wilt u mij meehelpen in de vorm van een sponsorbedrag ten bate van het KWF? Sponsor Henriëtte klik hier

1 reactie»

  Henkjan Oldewarris wrote @

Hoi Henriette, ik was een beetje nieuwsgierig na ons korte gesprek van gisteren. Ik wilde even kijken waar mijn kleine bijdrage terecht komt. Leuke site hebben jullie, mooie foto op de galibier. Er is ook 1x per jaar een hardloop wedstrijd op de alpe d’huez. Deze staat op mijn ( te grote) lijstje van wedstrijden die ik wil lopen. Maar eerst staat de New York marathon in november in de agenda.
Train je veel km per week ? Het zal wel aardig wat tijd kosten. In iedergeval heel veel succes met alles, ik weet wat het kost kwa tijd. Wanneer is DE DAG ? groetjes Henkjan


Plaats een reactie