Arian Doeser

Arian klimdruk.jpg

Mijn motivatie komt voort dat ik in 2007 al als individuele deelnemer 7x Alpe d´Huez bedwongen heb en ik in 2008 niet langs de zijlijn wil toekijken maar mij actief wil bezighouden om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor dit fantastische en inspirerende doel.

Mijn motivatie is wat dat betreft niet anders dan in 2007.

Mijn persoonlijke redenen: Mijn naam is Arian Doeser. Ik woon samen met Laura en onze 2 kinderen Yma en Claudy. Ik werk bij KLM Engine Services als afdelingsmanager. Fanatiek wielrennen is mijn  hobby. 

Ik ben altijd op de achtergrond een beetje bezig geweest met sport en kanker: het dragen van een livestrong armbandje, meedoen met the Ride for the Roses en lid worden van Lance Armstrong Foundation Advocacy. Alles eigenlijk ingegeven door een aantal gebeurtenissen in mijn leven: een goede vriend, Jan Smits, overleden aan longkanker. Mijn vader, Rien Doeser, en mijn oom, Ad Quint, beiden hersteld van darmkanker,  mijn neef, Marcel Roseboom, hersteld van teelbalkanker, voor Tommie, Connie en Fredo Voor hen wil ik dit doen, maar ook voor degene die nu lijden onder deze niets ontziende ziekte. Een groot bedrag inzamelen moet lukken en lijkt mij het meest eenvoudige van de uitdaging.Het zal de uitdaging van mijn leven worden, maar een schijntje vergeleken bij diegene die knokken om deze ziekte te overleven, overleeft hebben of die de strijd helaas hebben verloren. 

Nulla tenaci invia est via (voor de volhouder is geen weg onbegaanbaar)

sponsor Arian, klik hier

1 reactie»

  wim/marijke wrote @

Hoi Arian, hoe ging het eigenlijk op de Alpe dHuez? Groetjes!


Plaats een reactie