Erik Keijzer

gkc-25712.jpg tourtocht2245p3.jpg 

Waarom ik mee doe aan Alpe d’HuZes?

Mijn naam is Erik Keijzer, 44 jaar en ik ben getrouwd met Roelie en wij wonen in Amsterdam.

Ik ben werkzaam bij Strukton WorkSphere bij de afdeling Liftservice als liftmonteur.

Eind 2005 ben ik gevraagd door o.a. Erwin en Arian of ik zin had om mee te gaan naar de Amstel Gold Race 2006,voor de gezelligheid, die vraag heb ik beantwoord met “Als ik mee ga, ga ik ook fietsen” na 20 jaar niet op een race fiets te hebben gezeten heb ik toen een fiets met een compleet kleding pakket aangeschaft en de 100 km van de Amstel Gold Race gereden. Daarna heb ik nog diverse tochten gereden, o.a. De Tourtocht (135 km), Gerrie Knetemann Classic (100 km) en de Amstel Gold Race 2007 (100 km).

Op 7 juni 2007 heeft Arian Doeser voor het Koningin Wilhelmina Fonds zeven keer de Alpe d’Huez beklommen en voor 5 juni 2008 heeft hij een estafetteteam ingeschreven en hij heeft ook aan mij gevraagd of ik mee ga. Lang heb ik daar niet over nagedacht om ja te zeggen tegen deze sportieve uitdaging en dan ook nog samen met een sponsering aan KWF kankerbestrijding. Ik ben deelnemer in het estafetteteam “the only way is up” met als teamcaptain Arian Doeser.

Net als bijna iedereen heb ik ook te maken met kanker in mijn omgeving. Bij mij in de familie, schoonfamilie, vrienden, kennissen en collega’s. Onlangs zijn een oom en tante van Roelie, Wim en Lily Lugthart overleden aan de gevolgen van kanker, en een oom van Roelie, Hessel Lugthart is herstellende van darmkanker, en onze schoonzus Marjolein is gelukkig genezen van borstkanker. Zo kan ik nog wel even door gaan maar iemand die ik niet mag vergeten en aan haar wil ik deze tocht opdragen, dat is mijn schoonmoeder Gerda Lugthart-Noordenbos die in 2003 is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Voor haar en natuurlijk voor en ieder die te maken heeft met deze verschrikkelijke ziekte ga ik de Alpe d’Huez op.

“Zolang we trappen gaan we vooruit”

Sponsor Erik, klik hier

No comments yet»

Plaats een reactie