Erwin van der Schot

vakantie-frankrijk-2006-216web.jpg erwin-van-der-schot.jpg 

Mijn naam is Erwin van der Schot. Ik ben getrouwd met Martine en we hebben samen twee dochters (3 en 7 jaar). Ik werk bij Fetim Professional BV en houdt me daar bezig met de inkoop van plaatmateriaal (hout) voor de professionele bouwwereld.

Van jongs af aan is sporten een hobby, zoals: voetbal, klimmen, squashen, zwemmen, fietsen en hardlopen. En dat laatste dan in de combinatie van een (kwart) triatlon.

Motivatie:
Ik ben aangestoken door het enthousiasme van Arian. Ik werd gegrepen door zijn verhalen van zijn deelname van de tocht in 2006 over de emotie, ‘het samen strijden voor 1 doel’ en het gegeven dat je met heel veel mensen heel veel kan bereiken.

Een andere motivatie om mee te doen is de sportieve uitdaging om een aantal keer die beroemde berg te beklimmen en mezelf te bewijzen dat ik meer kan dan de Keutenberg, Cauberg en al die andere heuvels in Limburg.

De grootste motivatie is simpelweg het doel van de tocht: zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF. Net als iedereen heb ik in mijn famile, vrienden en kennissen kring te maken gehad met Kanker. Ik zal niet alle namen noemen, maar wat ik overgehouden heb aan de nare ervaringen van deze ziekte is wel de totale onmacht waar iedereen mee te maken krijgt.

Het enige wat ik persoonlijk in mijn macht heb om hier iets aan bij te dragen is om een aantal keer naar boven te fietsen met zo veel mogelijk sponsors die mij zullen steunen.

sponsor Erwin, klik hier!

No comments yet»

Plaats een reactie